Menu Sluiten

Werkwijze

Bijna elke ondergrond krijgen we volledig blank en egaal, zodat u geen uren hoeft te schuren, of chemicaliën moet gebruiken, om vervuiling, verkleuring, vet, roet, roest, boenwas of oude verflagen te verwijderen. Wij beschikken over specifieke en recente machines en afzuigsystemen, en de juiste productkennis. Onze straalunits alsook de gebuikte producten zijn goedgekeurd door de milieu- en veiligheidswetgeving.

Vintage look

Nieuwe elementen, constructies of meubels kunnen wij ouder maken. Door deze onder regelbare druk, en aangepaste straalproducten te behandelen, is het mogelijk om de nerfstructuur in het hout beter tot zijn recht te laten komen, wat ze meer karakter doet uitstralen.

Specifiek straalwerk

Door een combinatie van de juiste druk, en het juiste straalmiddel voeren wij specifiek straalwerk uit. De druk is regelbaar tussen de 0.2 tot 12.0 bar, aangepast aan Uw te reinigen materiaal of oppervlak.

Werk op locatie

Met onze mobile straalunits voeren wij de werken bij U ter plaatse uit. Alles wordt zorgvuldig afgeplakt en afgedekt om beschadiging of vervuiling te voorkomen.

Eigen atelier

Losse (verplaatsbare) elementen worden ook gestraald in ons eigen atelier.